AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çanta aldığını görmek

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Kahve falında siyah çanta aldığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir çanta aldığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında birinin çanta aldığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir