AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın kanamasını görmek

Kahve falında kulağın kanamasını görmek

Kahve falında kulağın kanamasını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağın kanamasını gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kulak kanaması görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın kanaması görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalettir.

Kahve falında doğum kanaması görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kana kana ayran içmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir