AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanamanın olduğunu görmek

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kanamanın olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının kanaması olduğunu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında burnun kanamasını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kana kana şarap içmek çok hayırlı işlere girileceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek kanaması görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kanama geçirmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir