AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın kanamasını görmek

Kahve falında kafanın kanamasını görmek

Kahve falında kafanın kanamasını görmek kişinin şansının artacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında kafanın kanamasını gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında kafanın kanamasını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında kana dokunmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kanama olmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine inanılır.

Kahve falında dudağının kanamasını görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek kanaması görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında baş kanaması görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir