AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle bulaşık yıkamak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak yeni bir yol tutulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir