AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek öldüğünü görmek

Kahve falında bebek öldüğünü görmek

Kahve falında bebek öldüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, büyük bir adım atılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebek öldüğünü gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği ölmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeklerin öldüğünü görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek öldürmek kendisini işine veremeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğini öldürmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir