AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak gitmek

Kahve falında ağlayarak gitmek

Kahve falında ağlayarak gitmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak askere gitmek huzur dolu günler geçireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak gitmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan aslan görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak doğum yapmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağzında böcek görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak fatiha okumak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir