AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan asker görmek

Kahve falında ağlayan asker görmek

Kahve falında ağlayan asker görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan asker gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında ağlayan asker görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, evlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak askere gitmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında ağlayan başka birini görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Kahve falında balık ağları görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen akrabayı ağlarken görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında zeytin görmek onlara galip geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını ağlarken görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir