AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gitmek

Kahve falında askere gitmek

Kahve falında askere gitmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında askere gitmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının askere gideceğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gideceğin yeri görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında askere gidene ağlamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekrar askere gitmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gidecek birini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek işlerinin bir anda bozulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir