AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek işlerine yeni işler katacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek aralarından su sızmayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bacak kırılması görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir