AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayana sarılmak

Kahve falında ağlayana sarılmak

Kahve falında ağlayana sarılmak sevap işlemek için uğraşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayana sarılmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak birine sarılmak hayırlı kapıların açılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayarak sarılmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine ağlayarak sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Kahve falında ağlayana sarılmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp sarılmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir