AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayıp sarılmak

Kahve falında ağlayıp sarılmak

Kahve falında ağlayıp sarılmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayıp sarılmak gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında birine ağlayarak sarılmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayana sarılmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak anneye sarılmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp sarılmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak birine sarılmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine ağlayarak sarılmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir