AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı ağlarken görmek amaçlarına ulaşmaya, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında babayı ağlayarak görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulur.

Kahve falında babanın ağlaması görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanı ağlarken görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını ağlarken görmek düşünmeden adımlar atayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir