AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayıp sarılmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayarak birine sarılmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birine ağlayarak sarılmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayana sarılmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine ağlayarak sarılmak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir