AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan birine sarılmak

Kahve falında ağlayan birine sarılmak

Kahve falında ağlayan birine sarılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, zor durumda kalınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Kahve falında ağlayarak sarılmak fakir çocukları giydireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak anneye sarılmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayana sarılmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak birine sarılmak geride bırakacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayıp sarılmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, küslükleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Kahve falında birine ağlayarak sarılmak hayır getirecek yollara girileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir