AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak sarılmak

Kahve falında ağlayarak sarılmak

Kahve falında ağlayarak sarılmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, güzel sözler işiteceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş birine ağlayarak sarılmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayana sarılmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayarak sarılmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birine ağlayarak sarılmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan birine sarılmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Kahve falında ağlayıp sarılmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak anneye sarılmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir