AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek rahat nedir öğreneceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, yerinde saymayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kokmuş çiğ et görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir