AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık birini görmek

Kahve falında ayağı kırık birini görmek

Kahve falında ayağı kırık birini görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı kırık birini gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını kırık görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırık at görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek hane içine ay doğacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kırığı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir