AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık görmek

Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık görmek

Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, rahat bir döneme gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık görmek beklenmedik kapıların açılmasına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kırık ayak görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek zaman bulmakta zorlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kırığı görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı kırık at görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir