AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek mal ve varlık sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ayağından çıkarmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir