AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının armut yediğini görmek

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının armut yediğini gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulmaktadır.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut yediğini görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yarım armut yemek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında armut yerken görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında armut kurusu görmek malını ve canını riske edeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir