AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan armut toplamak

Kahve falında ağaçtan armut toplamak

Kahve falında ağaçtan armut toplamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sevap işleyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gün sayacağına inanılır.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından düşmek sorunların tek kalemde silineceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek uzun sohbetler edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacının çiçek açtığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan armut yemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir