AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil armut yediğini görmek

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek can sıkıntısının geçeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir konuda destek alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil armut yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut yediğini görmek çok daha büyük işlere gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil armut görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil armut toplamak hayatına bakacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil armut yemek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir