AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut yediğini görmek

Kahve falında armut yediğini görmek

Kahve falında armut yediğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında armut yediğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında armut yediğini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek uykusuz geceler yaşayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ armudu görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine armut verdiğini görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında armut ağacından armut yemek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında sarı armut yemek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir