AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın taktığını görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yeni bir ev alınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının altın taktığını gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir taktığını görmek dinde tartışmaya, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulur.

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin altın taktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün altın taktığını görmek masa başı bir işe girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının altın taktığını görmek oğlu evli ise boşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir