AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün altın taktığını görmek

Kahve falında ölünün altın taktığını görmek

Kahve falında ölünün altın taktığını görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün altın taktığını gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında ölünün altın taktığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında altın alyans taktığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek ruhani önderlik yapacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın saat taktığını görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının altın taktığını görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir