AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana altın taktığını gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, rakiplerin üzüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana yüzük taktığını görmek yeni adımlar atacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana altın verdiğini görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına altın taktığını görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir