AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin altın taktığını görmek

Kahve falında birinin altın taktığını görmek

Kahve falında birinin altın taktığını görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin altın taktığını gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın diş taktırmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının altın taktığını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir