AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının altın taktığını görmek

Kahve falında bir başkasının altın taktığını görmek

Kahve falında bir başkasının altın taktığını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının altın taktığını gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek sıkıntıların artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işarettir.

Kahve falında başkasına altın taktığını görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir