AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine altın bilezik takmak

Kahve falında kendine altın bilezik takmak

Kahve falında kendine altın bilezik takmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Kahve falında kendine altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Kahve falında birisine altın bilezik takmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, komşular tarafından kötülenileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın burma bilezik takmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir