AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ağladığını duymak

Kahve falında başkasının ağladığını duymak

Kahve falında başkasının ağladığını duymak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak moralinin yükseleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin ağladığını duymak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ağladığını duymak kişinin adeta gençleşeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağladığını duymak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağladığını duymak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir