AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ağladığını duymak

Kahve falında annesinin ağladığını duymak

Kahve falında annesinin ağladığını duymak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, makbul olmayan işler yapacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Kahve falında annesinin ağladığını duymak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında annenin ağladığını duymak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin ağladığını duymak ekmek kapılarının kapanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağladığını duymak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir