AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak sorun üstüne sorun yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında babası öldüğü için ağlamak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğüne ağlamak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir