AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, dirliğin bozulabileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak rahatının yerine geleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin ağladığını duymak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ağladığını duymak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir