AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağladığını duymak

Kahve falında birinin ağladığını duymak

Kahve falında birinin ağladığını duymak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında başkasının ağladığını duymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin ağladığını duymak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ağladığını duymak daha fazla gelire kavuşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin ağladığını duymak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir