AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ağladığını duymak

Kahve falında annenin ağladığını duymak

Kahve falında annenin ağladığını duymak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annenin ağladığını duymak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin ağladığını duymak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ağladığını duymak borçlarını ödeyeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir