AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başkasını yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başkasını yüksekten düştüğünü görmek çevrenizden takdir görmeye, işlerinin bollaşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, halinin iyi olduğuna, zorluklarının son bulacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşen birini görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşerken uyanmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir