AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, haram mala, geçecek güzel bir ömre, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşüp ölmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birini yüksekten düştüğünü görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşeni görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek planlı ve programlı davranacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir