AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan hasta görmek

Kahve falında yatan hasta görmek

Kahve falında yatan hasta görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yatan hasta gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında hasta yatan birini görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek onun kıymetini her daim bileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hastayı yatarken görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına inanılır.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek rızıksız kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında yatan hasta görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta yattığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir