AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatarak yemek yemek

Kahve falında yatarak yemek yemek

Kahve falında yatarak yemek yemek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında yatarak yemek yemek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatan kedi görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede yattığını görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yatla gezmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yatan at görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatarken namaz kılmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir