AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek

Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek

Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle yattığını gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Kahve falında sevdiğini yatarken görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yattığını görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda yatan birini görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yatakda yattığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir