AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yattığını görmek

Kahve falında mezarda yattığını görmek

Kahve falında mezarda yattığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda yattığını gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulur.

Kahve falında mezarda yattığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda yatan birini görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işaret eder.

Kahve falında beyaz yatakta yattığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında biriyle yattığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir