AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yanık görmek

Kahve falında başkasını yanık görmek

Kahve falında başkasını yanık görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında başkasını yanık gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında vücutta yanık görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık kokusu almak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına yorulur.

Kahve falında yanık hamur görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık araba görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda yanık görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakta yanık görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir