AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak yakında hedefine ulaşacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında söz yüzüğünü çıkarmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak işlerinde yenilikler yapacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek kendi patronu olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında söz yüzüğü bulmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir