AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz vermek

Kahve falında söz vermek

Kahve falında söz vermek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, huzur ve şifa bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz vermek gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında özlü söz görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzük takmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında söz söylemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında güzel söz duymak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında sözler duymak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında söz olduğunu görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birinden söz duymak sıkıntıların artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir