AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılacağına söz vermek

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yatırımların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kıl sözü duymak umutlarının boşa çıkmayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılmaya hazırlandığını görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemi namaz kılarken görmek borçların gittikçe artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılanı görmek haksızlık yapmayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken kendini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak pek çok kişiyi idare edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneni namaz kılarken görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir