AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ağlamasını görmek

Kahve falında kadının ağlamasını görmek

Kahve falında kadının ağlamasını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının ağlamasını gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında ağlayan bir kadın görmek dertlerin aşılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan kadın görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının ağzına vermek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının ağlamasını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadını ağlarken görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir