AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını otururken görmek

Kahve falında başkasını otururken görmek

Kahve falında başkasını otururken görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, eksiği kendinde bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını otururken gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında sofraya oturmamak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunları otlatmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ot satın almak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada ot biçmek kafasının rahat olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında ot çalmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında solmuş ot görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir