AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya oturmamak

Kahve falında sofraya oturmamak

Kahve falında sofraya oturmamak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, vefa göstereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sofraya oturmamak gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Kahve falında sofraya oturmamak işten yana kısmetinin kapanacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında sofrada oturup yemek yemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında dolu sofra görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında sofra sinisi görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık sofralar görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sofrada çok yemek görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada karınca görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında bayram sofrası görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir