Kahve falında başkasını kel görmek

Kahve falında başkasını kel görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında başkasını kel gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kafanı kel görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu kel görmek zor günlerin sona ereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulur.

Kahve falında saç kel görmek eş ve evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak şerefli bir hayat süreceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını kel görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek başarıların devamlı olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir